Yhteishenkeä vahvistavat aktiviteetit

Vietä yrityksesi tai tiimisi kanssa virkistyspäivä Päijänteellä tai Vesijärvellä.

Suunnittelemme puolestasi yhteishenkeä vahvistavat aktiviteetit osaksi virkistyspäivää. Valmiin elämyspaketin ansiosta voit nauttia rennosta yhdessäolosta kalastuksen ja veneilyn merkeissä.

Majoitus- ja kokouspalvelut hoituvat kätevästi sopivaa pakettia muodostettaessa. Salpausselän erinomainen sijainti mahdollistaa nopean ja helpon siirtymisen paikanpäälle. Tarvittaessa osallistujat noudetaan Lahden rautatieasemalta tai muusta sovitusta paikasta. Varustuksella tai kalastuskokemuksella ei ole merkitystä, kaikki oleellinen hoituu meidän puoleltamme.

Tässä muutama valmis elämyspaketti Päijänteen tai Vesijärven maisemiin, joka sopii hyvin isommallekin porukalle:

  • Kalastuskilpailu: Työporukan välinen kalastuskilpailu on erittäin suosittu paketti. Kilpailu onnistuu helposti venekunnittain useamman veneen voimin. Toki kilpailu luonnistuu myös pienemmässä porukassa.
  • Yhdessä onnistutaan -paketti: Kalastuksen ei tarvitse olla kilpailuhenkistä. Yhdessä kalastetusta saalista voidaan myöhemmin valmistaa porukalla maittava ateria. Majoituspalveluidemme aktiviteeteistä löytyy runsaasti erilaisia palveluja ja aktiviteetteja, jotka parantavat tiimihenkeä.
  • Koko paketti: Jokainen kokonaisuus muokataan aina asiakkaan toiveiden mukaan. Useamman päivän elämyspaketti voi koostua monesta eri kalastusmuodosta, eri majoituspaikoista ja useammasta eri aktiviteetista. Lähes kaikki onnistuu laajan kokonaisuuden ja erinomaisten palveluiden ansiosta.