Päijänteen ja Vesijärven kalastus- ja veneretkipaketit yrityksille

Vietä ainutlaatuinen yrityksen virkistyspäivä tai vaikka asiakastapahtuma kalastuksen parissa Vesijärvellä tai Päijänteellä. Kaikki kalastus- ja veneretkipaketit räätälöidään juuri teidän toiveidenne mukaisesti.

Retkillämme viihtyvät kaikki, kalastusinnostuksesta riippumatta. Kalastus- ja veneretkemme sopivat erinomaisesti yrityksen virkistyspäivän ohjelmaksi tai vaikka asiakastapahtumaksi.

Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa kalastuksen ja kalojen tarkkailun myös veden alta. Kalastusretkelle pääset missä varustuksessa tahansa ja nouto järjestetään tarvittaessa vaikkapa Lahden rautatieasemalta.

Tutustu yrityksille suunniteltujen pakettien esimerkkeihin alta. Teemme myös täysin räätälöityjä kalastus- tai veneretkiä Päijänteen ja Vesijärven maisemiin.

Ota rohkeasti yhteyttä ja suunnitellaan teille sopiva retki virkistyspäivään tai asiakastapahtumaan. Tarjouksen voit pyytää alla olevalla lomakkeella.

Esimerkkejä yrityksille suunnatuista kalastus- ja veneretkipaketeista

  • Kokouspaketti: Yhdistä kalastus Vesijärvellä tai Päijänteellä ja kokouspalvelut. Majoitusyrityksissämme on erilaisia kokouspalveluja majoitusmahdollisuuksineen. Kysy lisää, koostetaan teille sopiva paketti.
  • Virkistyspaketti: Järjestä yrityksen virkistyspäivä tai tyky-tilaisuudet kalastuksen merkeissä. Suunnitellaan yhdessä rentouttava ja mieleenpainuva paketti yrityksellenne.
  • Geopark-paketti: Vierailu Salpausselkä UNESCO Global Geoparkin ainutlaatuisilla harjusaarilla, jotka kuuluvat myös Päijänteen kansallispuistoon. Luontokohteissa pannukahvit ja eväät maistuvat.
  • Kokous ja kalasta-paketti: Kaikilla matkailuyrittäjillämme on kehitelty valmiiksipaketit, joissa on suunniteltu valmis ohjelma herkullisine ruokailuineen kokouksen ohessa sekä tietysti yhteinen opastettu kalastusretki, jossa koulutettu kalastusopas hakee teidät suoraan laiturilta ja vie parhaille kalastuspaikoille