Kalastus- ja veneretket Vesijärvellä ja Päijänteellä

Kalastus- ja veneretket nykyaikaisella huippuelektroniikalla ja kalastusvälineillä varustetulla kalastusveneellä. Varaa kalastuselämys ammattitaitoisen kalastusoppaamme kanssa!

Kalastusretket suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaan

Jokainen retki on yksilöllinen kokonaisuus. Retkien pituudet voivat vaihdella kolmen tunnin kalastusretkestä aina useamman päivän kalastuselämykseen. Kalastusmuodot sovitaan asiakkaan kanssa yhdessä kalastusoppaan kanssa etukäteen, parhaan kalastussesongin mukaisesti. Alueen vesistöt, kuten Vesijärvi ja Päijänne, tarjoavat laajat kalastusmahdollisuudet. Kalaisien vesien sekä kalastusopastuksen ansiosta saalisvarmuus on korkea. Kysy lisää kalastuspaketeista, muokataan teille sopiva kalastusretki!

Kalastus- ja veneretket pähkinänkuoressa

  • 1-4 henkilöä
  • Kalastusopas mukana retkellä
  • Hinta alk. 495 €

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Tutustu kalastuspaketteihimme

Vetouistelu

Vähintään neljän tunnin mittainen vetouistelureissu Päijänteen ja Vesijärven maisemissa. Saaliina ahven, hauki, kuha, järvilohi tai järvitaimen.

Lue lisää

Jigikalastus

Jigikalastuksen pääsaalislajit ovat ahven ja kuha. Jigaamista voi tehdä menestyksekkäästi koko avovesikauden ja retki soveltuu niin pienelle ryhmälle kuin suuremmalle porukallekin.

Lue lisää

Heittokalastus

Käymme heittokalastamassa haukea parhailta paikoilta Vesijärven ja Päijänteen maisemissa. Ammattitaitoisten kalastusoppaiden neuvot takaavat onnistuneen heittouisteluretken.

Lue lisää