Luontoretkien elämyspaketit

Kalastuksen lisäksi palveluistamme löytyy runsaasti muita aktiivielämyksiä sekä kulttuuri- ja rentoutumispaketteja joita voit hyödyntää kalastuksen ohella. Anna elämyspaketti vaikka lahjaksi tai heittäydy itse kalastus- ja veneilyseikkailuun Päijänteen tai Vesijärven maisemissa!

Erinomaisten luontoretkielämysten lisäksi alueella on paljon palveluita, joista voi koostaa ikimuistoisen elämyspaketin. Voit vaikkapa nauttia nokipannukahvista ja eväistä Vesijärven saaressa aamupäivällä ja konsertista tai museoelämyksestä Lahdessa iltapäivällä.

Majoitusyrityksemme mahdollistavat parhaan mahdollisen aktiivielämyksen juuri teille erilaisten aktiviteettien ja elämysten muodossa. Elämyspaketti sopii hienosti myös lahjaksi.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan ikimuistoinen elämyspaketti!

Alla esimerkkejä elämyspaketeista:

  • Kansallispuistoon tutustuminen: Voitte kalastuksen ohella tutustua suomalaiseen kansallismaisemaan ja vierailla Päijänteen kansallispuistossa. Alueellamme sijaitsee runsaasti myös muita mielenkiintoisia luontokohteita, joissa ehdottomasti kannattaa vierailla. Suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen elämys.
  • Ravustus/rapuillallinen: Loppukesän ja alkusyksyn pimenevien iltojen viettoon sopii erinomaisesti rapujuhlat. Aiemmin koetuista rapumerroista nostetaan saalis, joka voidaan myöhemmin valmistaa yhdessä.
  • Rentoutuspaketti: Kaikissa majoituspaikoissamme on erinomaiset palvelut. Kalastusreissun ja ulkona vietetyn ajan jälkeen maistuvat löylyt rantasaunan upeissa järvimaisemissa ja unet nykyaikaisissa majoitustiloissa.