Kalastus- ja veneretket yrityksille

Tarjoamme ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisen kalastuspaketin yrityksille. Kaikki paketit räätälöidään juuri teidän tarpeidenne mukaisesti.

Retkillämme viihtyvät kaikki, kalastusinnostuksesta riippumatta. Nykyaikainen tekniikka mahdollistaa kalastuksen ja kalojen tarkkailun myös veden alta. Retkelle pääset missä varustuksessa tahansa ja nouto järjestetään tarvittaessa vaikkapa Lahden rautatieasemalta.

Tutustu kalastusmahdollisuuksiin, joista voit valita mieleisesi tai vaikka useamman. Pyydä rohkeasti tarjous alla olevalla lomakkeella, niin räätälöimme teille sopivan paketin.

Alla muutama esimerkki yrityksille suunnatuista paketeista

  • Kokouspaketti: Yhdistä kalastus ja kokouspalvelut. Majoitusyrityksissämme on erilaisia kokouspalveluja majoitusmahdollisuuksineen. Kysy lisää, niin tehdään teille sopiva paketti.
  • Virkistyspaketti: Järjestä yrityksesi virkistys- tai tyky-tilaisuudet kalastuksen merkeissä. Suunnitellaan yhdessä rentouttava ja mieleenpainuva paketti yrityksellenne.
  • Geopark-paketti: Vierailu Salpausselkä UNESCO Global Geoparkin ainutlaatuisilla harjusaarilla, jotka kuuluvat myös Päijänteen kansallispuistoon. Luontokohteissa pannukahvit ja eväät maistuvat.